Verduurzamingsrapport

Hoe van een label G
naar een A+?
Wij helpen je erbij.

In onze samenwerking bieden we een totaalpakket aan zodat u als woningeigenaar geheel wordt ontzorgd. Wij maken energielabels en geven advies om uw huis te verduurzamen inclusief een begroting voor de uitvoering van de werkzaamheden met de mogelijkheid om dit op korte termijn uit te voeren. Hier verschillen wij van de meeste partijen!

Maatwerk adviesrapport

750,-
Inclusief:
  • Huidig energielabel
    (t.w.v. €250,-)
  • Uitgebreid advies rapport
    (t.w.v. €450,-)
  • Offerte voor de werkzaamheden
  • Nieuw energielabel (t.w.v. €250,-)

Verbeter het wooncomfort
in en rondom je huis

Hoe complex het vraagstuk
ook is, wij maken het simpel

Bespaar minimaal 50%
op energiekosten

Direct aan de slag
met onze bouwpartner

Ons proces

Zo zorgen we dat u een duurzame woning krijgt

Stap 1: Consult

Tijdens de afspraak komen wij fysiek langs om alle informatie op te nemen om je huis te verduurzamen, zoals bijvoorbeeld de constructie van het huis.

01
02

Stap 2: Advies

Wij begeleiden je van A tot Z. Bijvoorbeeld het aanvragen van mogelijke subsidies, maar ook het plannen en begeleiden van alle werkzaamheden die uitgevoerd zullen worden.

Stap 3: Uitvoering

Onze bouwpartner is betrokken vanaf het begin van het proces, en is direct op de hoogte van de uitvoerbaarheid van het project. Na de goedkeuring van de offerte, kan onze bouwpartner gelijk aan de slag, zonder wachttijden!

03

Hoe werkt een verduurzamingsadvies voor mijn woning?

Wij komen bij u langs om het huidige energielabel op te nemen. Dit hebben wij nodig om een adviesrapport op te maken, ook als u al een energielabel heeft. Binnen 14 dagen ontvangt u van ons een adviesrapport om uw huis te verduurzamen naar uw wens.

In dit rapport geven wij de globale kosten en besparingen aan voor verschillende nog te behalen energielabels. Als u een keuze heeft gemaakt komt ons bouw team langs om het daadwerkelijke werk op te nemen voor de verduurzaming (en eventueel extra werk naar wens) om de begroting definitief te maken. Vervolgens plannen wij de werkzaamheden in voor de uitvoering. Na de afronding van de werkzaamheden ontvangt u uw nieuwe energielabel en alle documentatie voor deaanvraag van eventuele subsidies. Met dit pakket garanderen wij dat het beoogde energielabel wordt behaald, heeft u één aanspreekpunt en bespaart u direct op uw energierekening!

Snel & betrouwbaar
Nauwkeurige opnames
Online aanvraag indienen
Alle woningen mogelijk

Vraag nu je verduurzamingsadvies offerte aan.

Vul je contactgegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het verduurzamingsadvies.

Bedankt voor het invullen van alle gegevens. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.
Oops! Er gaat momenteel wat fout!