Regel vandaag nog een energielabel voor je bedrijfspand.

Als jouw kantoor geen energielabel heeft op moment van overdracht aan een koper of huurder, riskeer je een boete. Die boete is vanaf 1 november 2021 € 870 per verkocht of verhuurd bedrijfspand zonder definitief energielabel.

Snel & betrouwbaar
Nauwkeurige opnames
Online aanvraag indienen
Alle ruimtes mogelijk
Bedankt voor het invullen van alle gegevens. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.
Oops! Er gaat momenteel wat fout!

Onze all-in prijzen:

Prijzen zijn exclusief BTW - Geen extra bijkomende kosten.

Energielabel C verplicht voor kantoren.

Vanaf 1 januari 2023 moeten kantoorgebouwen en bedrijfspanden die groter zijn dan 100m² minimaal een energielabel C hebben. Wanneer je kantoor geen energielabel C heeft, mag het niet meer gebruikt worden als kantoor of bedrijfspand.

Een energielabel C is verplicht voor eigenlijk elk soort gebouw wat toegankelijk is via een balie, hal of entree en groter is dan 100m². Heeft je kantoor of bedrijfspand geen energielabel C? Dan mag het niet meer gebruikt worden als kantoor of bedrijfspand. Het energielabel C voor kantoren is onderdeel van een groter plan van de overheid. In 2030 moeten alle bedrijfspanden energielabel A hebben. Dit is een tussenstap naar het einddoel in 2050: dan moeten alle kantoren energie neutraal zijn.

Welke bedrijfspanden hebben een energielabel nodig volgens de wet?

Dit geldt voor alle soorten bedrijfspanden van 50 m² of groter. Denk hierbij aan kantoren, scholen, horeca, winkels, overheidsgebouwen, sportgebouwen, ziekenhuizen, apotheken, etc.

Wanneer moet je het energielabel voor zakelijk vastgoed hebben?

Je moet het energielabel al hebben vóór de overdracht gerealiseerd is of voor het huurcontract getekend is.

Hoe krijg ik een
energielabel voor mijn bedrijfspand?

Voor het vaststellen van een energielabel voor je zakelijke vastgoed heb je een gecertificeerde EPA-U adviseur nodig. De opgeleide EPA-U adviseurs van WeGoGroen staan voor je klaar.

Vraag nu uw energielabel aan

Vul je contactgegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor een energiemeting.

Bedankt voor het invullen van alle gegevens. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.
Oops! Er gaat momenteel wat fout!